خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت
نوشته شده توسط : فروشگاه

خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت

وب‌سایت ایران‌کوک - نیلوفر بانو: خورشت ملاقورمه شمالی در گروه غذا‌های محلی گیلانی طبقه بندی می‌شود. خورشت ملاقورمه شمالی را می‌توانید در وعده‌های نهار و شام، با نان و یا با برنج میل کنید. می‌دانید که اگر به دنبال غذا‌های بدون گوشت باشید در بین غذا‌های شمالی انتخاب‌های زیادی دارید. این غذا هم جایگزین بدون گوشت و جالبی برای قورمه سبزی است. به خصوص اگر در خوردن حبوبات هم محدودیت داشته باشید.

راستی، فراموش نکنید موقع خرید بادمجان همیشه سعی کنید بادمجان‌های تازه را انتخاب کنید که تلخی و تخم کمتری دارند. بادمجان خوب سفت، سنگین و براق است و لکه ندارد. با انتخاب بادمجان خوب و مرغوب قطعاً ملاقورمه خوشمزه تری خواهید داشت.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان ۱ کیلوگرم
  • گوجه ۵ یا ۶ عدد
  • سبزی ساطوری شده (جعفری و نعنا) ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • آبغوره به مقدار دلخواه
  • روغن به مقدار لازم
  • انار ترش به دلخواه

طرز تهیه

۱. ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب و نمک بخوابانید تا سیاهی و مزه‌ی تلخ بادمجان گرفته شود و روغن کمتری برای سرخ شدن مصرف شود.

۲. در این یکی دو ساعت، سبزی‌ها را بشویید و بعد از خشک شدن آن‌ها را خرد کنید.

۳. پیاز را خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

۴. حال نوبت آن است که بادمجان‌های ملاقورمه را آبکش کرده و آن‌ها را به پیاز اضافه کنید سپس آن‌ها را تفت دهید.

۵. یک پیمانه جعفری و نعنا را که ساطوری خرد کرده اید به پیاز و بادمجان اضافه کرده و آن‌ها را مخلوط کنید.

۶. گوجه فرنگی‌ها را ریز رنده کرده و آن را به مخلوط اضافه کنید. (گوجه ملاقورمه را می‌توانید هم نگینی خرد کنید.)

۷. در آخر انار ترش تازه که فریز کرده اید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در تابه را ببندید تا بادمجان‌ها با آب گوجه و انار خوب مغز پخت شود و خورشت جا بیافتد.

خورشت ملاقورمه جا افتاده و خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

نکته‌های کلیدی تهیه خورشتت ملا قورمه گیلانی

  • در این غذا باید نسبت جعفری به نعنا ۲ به ۱ باشد.
  • اگر انار در دسترس ندارید می‌توانید به جای آن از آبغوره بیشتر به مقدار لازم استفاده کنید.
  • مثل خیلی از غذا‌های شمالی دیگر می‌توانید در اواخر پخت این خورشت هم روی آن یکی دو عدد تخم مرغ بشکنید و بگذارید خودش را بگیرد. کمی هم نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید و سپس سرو کنید.
  • به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک هم در تهیه ملاقورمه استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید همراه پیاز می‌توانید یکی دو حبه سیر رنده یا خرد شده هم تفت بدهید.

 

توصیه های بسته بندی اثاثیه برای اسباب کشی


نکاتی برای تمیز کردن و بسته بندی مربا و مارمالاد


طرز تهیه سالاد کلم قرمز؛ پیش‌غذای رنگارنگ


وزارت کار: بسته معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی جدا از یارانه معیشتی است


جدیدترین کیک های خاص


جدیدترین مدل دستگیره در


جدیدترین مدل سفره های هفت سین


جدیدترین مدل درب های چوبی


جدیدترین مدل جاگلدانی


 

راهنمای خرید کتابخانه ، طبقه بندی هوشمندانه برای کتاب ها چند؟!


هدف از نوشتن طرح توجیهی (امکان سنجی) چیست؟


نکات کلیدی در تدوین طرح‌ توجیهی سازمان بنادر با استفاده از نرم افزار کامفار


راهنمای خرید سینی پذیرایی همراه با معرفی جدیدترین مدل های سینی






:: برچسب‌ها: خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: